top of page

7-Г

І ось, шостий тиждень: «Тиждень екологічної просвіти» на «Планеті Щастя» закінчився новими проектами, позитивними емоціями, а також, новими здобутими знаннями. На годині спілкування провели вікторину «Екологічна гра», а також, оголосили збір: «Здавай батарейки на безпечну утилізацію!»


Продовжуються цікаві уроки з біології… досліджуємо будову бактеріальної клітини.


Навчання на цьому не закінчується, навіть під час повітряних тривог. Учні 7-Г класу на уроках з німецької мови складали листівку другу на день народження.


Під час такої нагоди, привітали Северина Максима з Днем народження🎉

До нас завітали гості, співробітники холдингу "Наше місто", Анастасія Ткач та відеооператор Костянтин Фурдуй, наші давні знайомі. Вони розповіли про екологічні проблеми  міста Дніпра  та  показали свої  відеорепортажі на цю тему. Також   багато цікавинок діти дізналися  про їх професії  та навіть побували в ролі журналіста і  відеооператора.

Не забуваємо про наших менших друзів🐶🐱

Тепла зустріч з притулком для безхатніх тварин Ковчег. Крім необхідної допомоги маленькі друзі отримали  тепло та любов від спілкування з дітьми🤗

Не забуваємо про талановитих учнів😇🤓

На «Планеті Щастя» пройшов турків з шахів. Участь брав Гесс Володимир та отримав грамоту у 1 етапі Командних шкільних ігор Дніпра з шахів «Біла Тура». Вітаємо!🎉

Та вриваємось в наступний сьомий тиждень: «Тиждень здорового способу життя».


21 перегляд0 коментарів

Comments


bottom of page