top of page

Тиждень української мови

16 січня в 5-А класі пройшов відкритий урок української літератури «Картини природи в поезії Т.Г.Шевченка» (учитель Кіпрушова Л.О.)

7 січня  у 6-Г класі відбувся урок розвитку мовлення з української літератури. Урок спрямований на поглиблення знань про минуле нашого народу, розвивати навички аналізу художнього твору, творчу уяву, пам’ять, виховувати повагу до славного минулого України. (учитель Дробот Ю. А.)

17.01.24 р., у 8-А класі пройшов майстер-клас з народознавства «Оберіг українського народу». Провела його вчитель української мови та літератури Гречуха Олена Володимирівна.

17 січня в 9-І класі пройшов відкритий урок «Соціально-побутова драма «Наталка Полтавка»-перший твір нової української драматургії. (учитель Кіпрушова Л. О.)

До тижня української філології учні 8-б класу дистанційної та очної форми навчання поринули в справжню науково-пошукову роботу    «Рідна мова в житті українців». (учитель Харченко О. С.)

Настільна гра "Шевченко питає" зараз неабияк популярна серед молоді. Трохи адаптувавли  її для школярів та внесли свої маленькі корективи - і пізнавальний, веселий, цікавий урок для 8-В готовий! (учитель Горяна Л. С.)



7 переглядів0 коментарів

תגובות


bottom of page